Привіт, “Молода Галичина 2017”!

 

Листівка 9 copy

 

Традиційно, ця фраза звучить у фіналі Гала-концерту кожного фестивалю та знаменує клопітку підготовчу роботу, що триває цілий рік, от як і в цю мить.

Однак цього разу все трішки інакше, а точніше, по-особливому, адже фестиваль “Молода Галичина 2017” – ювілейний, 25-й в своїй історії!

Тому ми готуємо особливі сюрпризи та несподіванки для усіх, хто проведе шість літніх липневих  днів разом з нами. Нагадуємо, що 25-й міжнародний фестиваль сучасної української пісні “Молода Галичина” триватиме 7-12 липня 2017 року у Новояворівську, Львівської області.

В ці хвилини ми можемо лише трішки привідкрити завісу таємничості і розказати про сюрпризи фестивалю “Молода Галичина 2017”.

І почнемо з головного – найвищої нагороди нашого музичного змагання – Гран-Прі. Переможці “Молодої Галичини 2016” – квартет “Діапазон”, – отримав нагороду в розмірі 25 тисяч гривень. Це стало унікальним прецедентом масштабу найголовнішої нагороди за усі 24 роки існування нашого фестивалю. Цьогоріч ми знову перевершимо себе і піднімемо на більш високий рівень не лише розмір Гран-Прі, але й критерії музичної професійності, що йому відповідатиме. Це, як Ви напевно здогадались, визначатиме міжнародне журі, склад якого теж буде несподіваним і особливим.

Далі, ми збільшимо призовий фонд і, відповідно, кількість цікавих номінацій. Тому, традиційно, чекаємо від учасників 25-го ювілейного фестивалю креативу та сміливого підходу до музичного репертуару, оригінальних сценічних перевтілень та вишуканих музичних композицій.

Ми здивуємо Вас мастабами фінального шоу: ще більше ефектів, ще більше світла, ще більше драйву, ще більше мультимедійних екранів, ще більше мегагерц звуку.

Нарешті, ми засиплемо багатотисячну публіку відомими музичними хітами, бо зорепад зірок та популярних артистів на фестивальній сцені “Молодої Галичини 2017” буде аж надто відбірним і віддзеркалюватиме свій блиск на кілометри.

Ми знаємо, що Ви будете з нами!

Ми впевнені, нам буде весело!

Ми обов’язково зустрінемося на 25-му ювілейному фестивалі “Молода Галичина 2017”!

 

 

 

 

468 ad